Què fem a Flors Lloveras

A Flors Lloveras realitzem rams i decoracions florals que ajuden a transformar qualsevol espai. Treballem amb proveïdors locals i adoptem pràctiques sostenibles per a assegurar-nos que les nostres flors no sols siguin belles, sinó també amigables amb el planeta.

Flors Lloveras ram
Rams flors Lloveras

Rams, flors de temporada

Rams, flors de temporada
Rams flors Lloveras

La nostra selecció de flors fresques i exclusives està triada acuradament per a reflectir la diversitat i l’elegància de la naturalesa. Des de rams vibrants fins a arranjaments sofisticats, cada creació és única, dissenyada per a transmetre els teus sentiments amb estil i distinció.

Les nostres creacions tenen darrera la ma d’un artista floral que combina les tendències florals actuals amb la tradició.

Flors
Rams flors Lloveras

Plantes que transforme espais

Les plantes tenen el poder de transformar els espais on les posem. Des de Flors Lloveras us assessorem en seleccionar les més apropiades, per les condicions de cada espai,  i creem racons de verd que aporten sensacions de benestar i natura.

Plants Flors Lloveras
Plants Flors Lloveras
flors seques

Flors seques

Les flors seques i preservades tenen un encant especial. A la botiga tenim una àrea d’exposició.

Decoració floral Flors Lloveras

Decoració floral

Descobreix la màgia de les flors a Flors Lloveras. Permet-nos ser part dels teus moments especials i transformar-los en experiències memorables.

Des de decoracions per comerços a muntatges per celebracions. Fem projectes a mida per tal que la decoració floral aporti a cada esdeveniment un protagonisme especial i únic.

Visita’ns a Instagram

@florslloveras

Ampliem espai floral a la botiga que tenim a El Corte Ingles a Plaça Catalunya 👉 amb detalls especials pel Dia de la Mare!