La nostra floristeria

Estem al carrer Pau Claris 184, al costat de la Pedrera, amb un espai de més de 200 metres quadrats dedicat a exposició floral i plantes. Disposem d’un gran taller on elaborem les nostres creacions i composicions florals.

Flors Lloveras

La història de
Flors lloveras

Flors Lloveras és una floristeria familiar fundada l’any 1834. Al llarg d’aquests anys han passat diferents generacions de floristes i hem estat present en els esdeveniments més importants de la ciutat.

Equip de Flors Lloveras

El local

Apropa’t a carrer Pau Claris 184 i coneix el nostre espai, amb una exposició de flors i plantes i on segur que trobes allò que buscaves.

El nostre equip

Som un equip de professionals de l’art floral i la jardineria apassionats per la nostra feina. Actualment treballem unes 9 persones per donar servei a la botiga, amb un equip multidisciplinari per elaborar creacions florals, muntatges d’esdeveniments, celebracions i jardineria.

Els nostres experts floristes es dediquen a crear composicions úniques que expressen emocions i transmeten missatges. Cada comanda és tractada amb atenció i amor, perquè sabem que cada flor explica una història.

Exterior de la floristeria Flors Lloveras
Interior de la floristeria Flors Lloveras
Interior de la floristeria Flors Lloveras

Flors Lloveras a El Corte Inglés

Des del passat mes de setembre hem obert una floristeria a El Corte Ingles de Plaça Catalunya. Està molt especialitzada en rams i detalls per regalar. Ens trobareu a la planta -1, just al costat del supermercat.

Flors Lloveras al Corte Inglés
Flors Lloveras al Corte Inglés